Kom bij ons langs!

Château Gort & Gort bevindt zich in Saint-Romain-la-Virvée, op 20 km ten noorden van Bordeaux en 20 km te zuiden van St. Emillion.

Het château is alleen op afspraak te bezoeken.

Dat kan van maandag t/m vrijdag om 16.00 uur. In het weekend is het château gesloten.
Tijdens de druivenoogst, meestal van half september tot begin oktober is het château helemaal niet te bezoeken.

 

Rondleiding met proeverij

Buiten oogsttijd kan je bij ons langskomen. Vanaf vier tot maximaal tien personen geven we een rondleiding plus een wijnproeverij van vijf verschillende wijnen. De kosten hiervoor hebben we zo laag mogelijk gehouden: € 20 per persoon. Maak hiervoor wel een afspraak.

Mail voor een afspraak

Openingstijden

Ma t/m vr om 16:00 uur

Alleen op afspraak

 

Op Chateau Gort & Gort kan je vijf dagen per week terecht voor een rondleiding met wijnproeverij: van maandag t/m vrijdag om 16.00 uur. 
Wel even van tevoren reserveren, svp.

Bed & Breakfast

Overnachten in een dependance van het Château

Château Gort Bed & Breakfast ligt op een paar kilometer afstand van Château Gort & Gort, in het dromerige vissersdorpje Asques, aan de oever van de Dordogne.

Het is een achttiende-eeuws Maison de Maitre, opgetrokken uit witte steenblokken in de stijl van de traditionele Bordeaux wijnhuizen met een geweldig terras boven de rivier, en een verrukkelijk ontbijt.

De vier prachtige wijnboerenkamers, genoemd naar de druivenrassen die wij op Château Gort & Gort verbouwen, hebben allemaal een eigen badkamer en uitzicht op de Dordogne of op de landerijen.

Boek je een kamer in de B&B, dan is daarbij inbegrepen een warm welkom, een geweldig ontbijt, en een gratis rondleiding op Château Gort & Gort, uiteraard vergezeld van een glas van onze eigen wijn.

 

Voilà! Speciaal voor een Bijzondere Gelegenheid: een cadeaubon voor 2 overnachtingen in de leukste B&B van Frankrijk. Inclusief rondleiding en wijnproeverij.

Er is ook een cadeaubon voor alleen een Rondleiding met Proeverij.